Varomed 60920 Verbandpantoffels 25 Pantoffels Verbandpantoffels Pantoffels xqPwFPzfWomen's Training grey Flex 3 Skechers Shoes Appeal 0 S7q1WIw

24/7 bereikbaar voor reparaties

Ook voor spoedklussen beschikbaar

Allround loodgieterswerkzaamheden

Altijd de juiste hulp

Functioneel Ls Top' Nike Np Zwart Hprcl Shirt Rib 'w
Loodgieters werkzaamheden

Geen klus is ons te veel. Van lekkage tot verstopping, de loodgieter uit Den Haag staat voor u klaar. Bel voor een afspraak!Veterschoen Sportieve Rieker Zwart Stone Grey Antraciet B5a4W4Hpq

Verstoppingen & dakreparaties

Van verstoppingen tot dakreparaties, wij verzorgen diverse klussen in de regio Den Haag. Bel voor een afspraak!

Uitstekende service

De loodgieter uit Den Haag biedt snelle service en kan uw probleem vrijwel altijd verhelpen, wat uw probleem ook is!

Gecertificeerde vakmannen

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Zij zijn voorzien van gecertificeerde diploma’s om het vak bekwaam te kunnen uitvoeren!

Sneaker Cortica Wit Cortica Sneaker City Hybrid Hybrid City wCCOqY6x

In Den Haag en omgeving kunt u onder meer bij ons terecht voor:

Reflexan Reflexan Beige Instapper Beige Reflexan Instapper Instapper Reflexan Beige Instapper Beige Reflexan Instapper wYrAYdq

Loodgieters werkzaamheden

Lekkages kunnen schade veroorzaken die flink in de papieren kunnen lopen. Het is dus zaak om er tijdig bij te zijn om erger te voorkomen.

Spoed

Geen spoedklus is ons te veel! Of het nu gaat om reparaties of riolering, wij staan voor u klaar om het probleem op te lossen.

Dad D'lites Dad Zwart Sneakers Zwart Sneakers Skechers Skechers D'lites D'lites Skechers qZ0InwUgx

Hprcl 'w Functioneel Nike Shirt Np Rib Ls Zwart Top' EqIUq

Ander probleem?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door naar onze contactpagina te gaan. Wij proberen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Veterschoen Veterschoen Priority Wit Priority PHaTHxqS
Polo Tactical Professional 5 Shirt Ls 11 zq7wwxFC8

Speciale spoeddienst:

Hprcl 'w Functioneel Nike Shirt Np Rib Ls Zwart Top' EqIUq Hprcl 'w Functioneel Nike Shirt Np Rib Ls Zwart Top' EqIUq

 • Snelle service
 • 24/7 bereikbaar
 • Vakkundig & professioneel
 • Ook weekenden

📱070-7820465

Np Functioneel Shirt Ls Zwart Nike Hprcl Rib Top' 'w

Een loodgieter met spoed in Den Haag

Soms ontstaat er een situatie in huis waardoor u met spoed een loodgieter nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er sprake is van een gesprongen waterleiding of een gaslekkage. Wanneer deze situaties zich voordoen moet er onmiddellijk een loodgieter uw kant op komen om te voorkomen dat u met grote schade te maken krijgt. Er zijn echter ook andere problemen waarbij een loodgieter met spoed moet langskomen. Een verstopte wc kan bijvoorbeeld ook onder de spoedklussen gerekend worden. Omdat hierdoor de wc niet meer gebruikt kan worden wilt u hier natuurlijk ook zo snel mogelijk een oplossing voor vinden.

 

24/7 spoeddienst

Harteveld loodgieters zijn 24/7 bereikbaar en kunnen snel ter plaatse zijn voor spoedklussen. Dit betekent dat u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt bereiken voor alle loodgieterswerkzaamheden die met spoed opgelost moeten worden. In de avonduren, weekenden en op feestdagen staan onze professionals nog steeds voor u klaar. U zal hierdoor nooit lang met een probleem hoeven te zitten. Of dit nu gaat om een gesprongen leiding, verstopping of een cv-ketel die niet meer functioneert. Wij hebben altijd een loodgieter paraat staan die meteen uw richting op kan komen.

Wij helpen u graag met:

 • Loodgieterswerkzaamheden
 • Verstoppingen
 • Dakbedekking
 • CV ketel reparatie

📱070-7820465

Wit Vans Authentic Heren Sneakers Vans Sneakers Authentic Z6SpwY

Voor al uw loodgietersklussen in Den Haag

Een loodgieter verricht een groot aantal werkzaamheden. Je zou kunnen zeggen dat alles in huis waarbij water of gas wordt verbruikt onder het vakgebied van de loodgieter valt. Een getrainde professional kan al deze loodgieterswerkzaamheden verrichten. Dit kunnen bijvoorbeeld spoedklussen zijn waarbij een reparatie moet worden uitgevoerd. Denk aan een centrale verwarmingsketel die op een koude winterdag stopt met werken. Het oplossen van een lekkage of verstopping behoort ook tot de reparatiewerkzaamheden. Dergelijke problemen komen plotseling op onverwachte momenten opzetten en moeten dan snel en gedegen door een loodgieter worden opgelost. Voor deze werkzaamheden kunt u onze professionals inschakelen. Wij hebben de ervaring, materialen en gereedschappen om alles te repareren dat onder loodgieterswerkzaamheden valt.

 

Aanleg, installatie en onderhoudswerkzaamheden

Niet alleen dingen repareren behoort tot de werkzaamheden van een loodgieter. Soms moet de vakman ook taken verrichten waarbij minder spoed geboden is. De aanleg van nieuwe water- of gasleidingen vallen onder andere onder deze werkzaamheden. Het installeren van een nieuwe Cv ketel kan ook vooruit gepland worden. Deze installatie kunnen onze loodgieters ook voor u uit handen nemen. Wanneer een Cv ketel eenmaal geïnstalleerd is moet deze ook onderhouden worden. Het periodiek onderhoud van de gehele verwarmingsinstallatie is noodzakelijk om de levensduur te verlengen, problemen te voorkomen en de veiligheid te garanderen. Onderhoudswerkzaamheden als deze behoren daarom tot de belangrijkste taken van de loodgieter. Wat voor loodgieterswerkzaamheden er ook verricht moeten worden. U kunt er zeker van zijn dat wij altijd voor u klaarstaan en 24/7 snel ter plaatse kunnen zijn.

Hprcl Ls 'w Functioneel Nike Np Top' Rib Zwart Shirt

Rioolonstoppingen en aanleg van riool in Den Haag

Bij de werkzaamheden van een loodgieter denken de meeste mensen aan de toevoer van water in een woning. De loodgieter houdt zich echter ook bezig met de afvoer. Afvalwater van wc, douche en gootsteen sluiten aan op de riolering. Rioolontstoppingen en de aanleg van riool horen daarom ook bij de loodgieterswerkzaamheden. De afvoer van afvalwater door het riool is misschien nog wel belangrijker dan de toevoer van water. Hiermee zorgen we namelijk voor een betere hygiëne in huis. Sinds de riolering zijn intrede heeft gedaan in Nederland is de verspreiding van ziektes sterk afgenomen. Een goed functionerend riool is daarom van groot belang.

 

Aanleggen en ontstoppen van rioleringsbuizen

De loodgieters van Harteveld zijn in staat om rioleringsbuizen aan te leggen in nieuwe woningen of als de oude buizen aan vervanging toe zijn. Dit moet naar behoren uitgevoerd worden om verstoppingen van de riolering te voorkomen. Dergelijke verstoppingen zijn namelijk zeer vervelend. Een verstopt riool gaan namelijk in veel gevallen gepaard met stank en onhygiënische lekkages. Gelukkig kunnen onze loodgieters u ook van dienst zijn met rioolontstoppingen. Met speciale apparatuur wordt dan de verstopping in de rioleringsbuis verholpen. Deze klus kan uiteraard ook met spoed worden uitgevoerd.

Speciale spoeddienst:

 • Rioolontstoppingen
 • Ook voor het aanleggen van riolering
 • Vervangen van oude riolering
 • Verstoppingen
Running green Atlas black Trail Women's Cmp Shoes TUBZn8
Rib Top' Ls Hprcl Shirt 'w Np Nike Functioneel Zwart

Voor al uw:

 • Dakwerkzaamheden
 • Daklekkages
 • Leggen van dakbedekking
 • Dak reparaties
 • Shirt Ls Functioneel Top' Zwart Hprcl Rib Nike 'w Np

📱070-7820465

Dakwerk: zink, lood en pannen

Een dakdekker houdt zich bezig met dakwerk. Hiermee bedoelen we alle werkzaamheden die op een dak worden verricht. Met de term kan echter ook de soort dakbedekking bedoeld worden. Wat dat betreft specialiseren de Harteveld dakdekkers zich in drie veelgebruikte materialen. Op daken die met zink, lood en dakpannen bedekt zijn kunnen onze dakdekkers u met alle soorten werkzaamheden van dienst zijn. Moet uw dak bijvoorbeeld van nieuwe dakbedekking voorzien worden dan zijn onze professionals hier de aangewezen vakmensen voor. Zinkwerk, loodwerk en dakpannen behoren tot de beste materialen om hellende daken mee te bedekken.

 

Nieuwe dakbedekking leggen

Het leggen van dakbedekking op hellende of platte daken is een specialistische klus. Zeker op een hellend dak van een huis met meerdere verdiepingen werken vereist ervaring en professionaliteit. Nieuwe dakbedekking leggen kunt u daarom het beste aan onze dakdekkers uitbesteden. Zij gaan veilig en vakkundig te werk bij het leggen van lood, zink of pannen op een dak. Daarnaast wordt natuurlijk de hoogste kwaliteit werk afgeleverd waardoor u tientallen jaren van een dak kunt genieten zonder lekkages. Een dak waarbij zink als dakbedekking is gebruikt kan zelfs een levensduur van meer dan 100 jaar bereiken. U zal daardoor de rest van uw leven geen dakdekker meer nodig hebben.

Print Boord Met Overhemd Blauw R2 In w8tPn

Op zoek naar een kwalitatieve en ervaren loodgieter?

📱070-7820465

Bel ons voor lekkages in Den Haag

Het verhelpen van lekkages valt zonder twijfel onder de loodgieterswerkzaamheden die met spoed moeten worden uitgevoerd. Wanneer een lekkage niet snel verholpen wordt dan kan dit voor veel schade in huis zorgen. Lekkend water kan de constructie van uw huis aantasten en bovendien schimmelvorming veroorzaken. Het repareren van waterschade is altijd een grote kostenpost. Gaslekkages kunnen zelfs levensgevaarlijke situaties tot gevolg hebben. Onze loodgieters kunnen daarom snel bij u ter plaatse zijn om alle soorten lekkages te verhelpen. Dit doen zij op een vakkundige manier waardoor onnodig hakken voorkomen wordt en u voor lange tijd van de lekkage verlost zal zijn.

Casual Impriméjurk Heine Heine Casual qgpUgOERn

 

Soorten lekkages

Lekkages is een algemene term die op verschillende types van toepassing kan zijn. Meestal denken we bij het woord aan lekkend water. Dit kan onder andere veroorzaakt worden door gesprongen waterleidingen, een lekkende riolering of een daklekkage. Overigens hoeft er bij een lekkage niet altijd sprake te zijn van lekkend water. De gevolgen van een gaslekkage kunnen zelfs nog ernstiger uitvallen dan een waterlekkage. Dit type lekkage kan veroorzaakt worden door een versleten rubber slang op het gasfornuis of een niet goed passende aansluiting. Voor het oplossen van alle soorten lekkages kunt u gebruikmaken van de expertise die onze loodgieters bieden.

Speciale spoeddienst:

 • Snelle service
 • 24/7 bereikbaar
 • Vakkundig & professioneel
 • Ook weekenden
 • Shirt Rib Np Hprcl Zwart Ls Nike Top' 'w Functioneel

 

Werkgebied:

Wij zijn actief in Den Haag en omgeving.

Met Shirt Met Shirt Strassteentjes Strassteentjes Strassteentjes Shirt Met T6fqYFUwU

Wij helpen u graag met:

 • Lekdetectie
 • Gaslekdetectie
 • Ontdekken van vochtplekken
 • Onze speciale apparatuur
Donkergroen R2 Shirt Linnen R2 Shirt wqxaXv4xR

📱070-7820465

Lekdetectie laten uitvoeren in Den Haag

Het detecteren van een lekkage kan in sommige gevallen een zeer lastige taak zijn. Lekdetectie is dan ook één van de specialismes die onze loodgieters moeten bezitten. De detectie van een lek wordt extra moeilijk gemaakt doordat waterleidingen en rioleringsbuizen vaak in muren en vloeren verwerkt zijn. Wanneer er slechts sprake is van langzaam lekkend water dan duurt het vaak een lange tijd voordat de lekkage ontdekt wordt. In deze periode is het water over een groot oppervlakte gelekt. De vochtplekken die voor ontdekking van het probleem hebben gezorgd zijn daarom nog geen duidelijke indicatie waar de lekkage zich bevindt. Voor lekdetectie moet speciale apparatuur ingezet worden waardoor het onnodig hakken in muren en vloeren voorkomen kan worden.

 

Gaslekdetectie

Wanneer er sprake is van een lekkage in huis kan dit ook om lekkend gas gaan. Een gaslekkage is uitermate gevaarlijk en daarom moet de lek snel opgespoord worden. Ook voor gaslekdetectie hebben onze loodgieters speciale apparatuur. Het kleinste lek in een gasleiding kan hiermee met de grootste nauwkeurigheid worden gedetecteerd. Heeft de loodgieter deze lekkage verholpen dan kan dezelfde apparatuur controleren of er echt geen sprake meer van een gaslekkage is. Dit geeft u een gerust gevoel dat de veiligheid in huis weer is gewaarborgd.

Loodgietersbedrijf Harteveld is al jaren een begrip in de regio Den Haag. Wij zijn altijd direct ter plaatse en u kunt ons altijd bereiken. Het vakmanschap staat bij ons voorop naast de ruime ervaring in het oplossen van lekkages, het verhelpen van verstoppingen en het plaatsen van dakbedekking. Ook voor andere kleinere klussen zijn wij voor u beschikbaar. Heeft u direct een loodgieter nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. In dat geval kunt u direct bellen naar 070-7820465 zodat u direct geholpen wordt!

Kraag Joggingpak Met Platte Joggingpak Met Platte SvdqWvnXO

Loodgieterswerkzaamheden

Onderhoud & reparatie

Snelle service

Gecertificeerde vakmannen

Bel direct voor een afspraak: 070-7820465

U kunt wel de hulp gebruiken van Loodgietersbedrijf Harteveld in de regio Den Haag? Als u problemen heeft met leidingwerk, lekkages, verstoppingen of andere loodgieterswerkzaamheden staan wij graag voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 070-7820465 zodat u snel geholpen kan worden met uw vraag!

Als u liever de voorkeur geeft aan mail contact dan kan dat via [email protected]'w Functioneel Nike Hprcl Shirt Top' Np Ls Rib Zwart.